Break relationship with my bestieee ...

tanggal 10 julai 2012 adalah hari Aien break with my bestieeeee disebabkan salah faham antara kami.. tapi ada makhluk yang menghasut dia untuk benci Aien .. never mine.. i don't care lah..banyak lagi orang yang boley jadi bestieeee Aien .. tapi susah jugak nak cari bestieeee baru sebab taon nih taon last dengan kengkawan karib yang lain .. i'll miss them ♥ termasuk lah My cѧpїtѧl D ♥ rindu nak chat dengan cѧpїtѧl D ♥ trial upsr pun da dekat .. wish me luck ea .. kay lah entry sependek ni.. buad pendek ke panjang pun bukan ada yang nak baca ,, maklum lah kite kan ta sefemes awak .. tapi kalau ada yang baca tuh thanx ea... bye assalamualaikum ..

2 ulasan:

Hnahdy berkata...

ada orang jeles ain rapat ngan dia sangat.huhu kejamnya orang tu

Capital D berkata...

@Hnahdy a'ah ..